Medische anamneselijst

Deze medische anamneselijst  bevat een aantal vragen over uw gezondheid. De antwoorden erop zijn van belang voor een tandarts, omdat vele lichamelijke ziekten en geneesmiddelen ook invloed hebben op het vóórkomen van problemen met het gebit en de mondholte en op de uitvoering van het tandheelkundig werk.

Enkele voorbeelden:

  • Indien u een prothese van kunstmateriaal in het lichaam heeft (een kunsthartklep of heupprothese e.d.) of indien u een lekkende hartklep heeft, mag er niet zonder antibioticum een kies getrokken worden.
  • Het gebruik van antistollingsmedicatie ("bloedverdunners") heeft ook gevolgen b.v. voor het trekken van gebitselementen. Dit kan namelijk ernstige nabloedingen veroorzaken.
  • Sommige medicijnen of ziekten gaan gepaard met veranderingen aan tanden en tandvlees, die zichtbaar zijn voor de tandarts.
  • Indien u allergisch bent voor b.v. latex (natuurrubber) of bepaalde antibiotica, kunnen de tandarts en zijn assistente hiermee rekening houden door latexvrije handschoenen te gebruiken, respectievelijk andere antibiotica voor te schrijven.

De tandarts kan dus niet altijd de goede voorzorgsmaatregelen nemen als hij onvoldoende op de hoogte is van het antwoord op de vragen in deze lijst. Dit geldt niet alleen voor nieuwe patiënten, maar ook voor bestaande patiënten die zo'n lijst nog niet eerder hebben ingevuld (of die dat wel deden, maar de indertijd gegeven informatie is inmiddels verouderd).

We willen daarom benadrukken, dat het noodzakelijk is deze vragenlijst naar waarheid te beantwoorden. Het is belangrijk wanneer er in de toekomst wijzigingen voordoen in uw gezondheid u dit direct aan ons doorgeeft. Beter is het om de lijst ieder jaar even in te vullen!

U kunt de vragenlijst downloaden als MS Word bestand of als PDF Nadat u het bestand heeft uitgeprint kunt u het alvast thuis invullen en bij uw eerstvolgende bezoek aan de  praktijk meenemen.

Indien u het pdf-bestand niet kunt openen kunt u hier Adobe Acrobat Reader downloaden.

0255 - 510400

ma - vrij 08:30u - 12:00u

Openingstijden praktijk

ma - do 08:30u - 12:00u
ma - do 13:00u - 17:00u
vrijdag 08:30 tot 12:00u

knmt-gevisiteerd-klein.jpg

Bel ons op

0255 - 510400

ma - vrij 08:30-12:00

Email ons op

info@mzpdriehuis.nl

Bezoek ons op

Driehuizerkerkweg 91
1985 HA Driehuis

Routebeschrijving

Website design en SiteCanvas hosting: IVIN