Disclaimer voor www.mondzorgpraktijkdriehuis.nl


Algemene informatie

Mondzorgpraktijk Driehuis heeft de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandeling, is alleen voor informatieve doeleinden. De sitehouder, noch de uitgever kan enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder deskundig advies wijzigen, stoppen of aanpassen van de bij u ingezette behandeling.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een rijksgediplomeerd behandelaar (zoals een huisarts, tandarts of psycholoog), maar is slechts een bron van algemene informatie.

Auteursrechten

Op de websites rust een auteursrecht van Mondzorgpraktijk Driehuis. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden.

Hyperlinks

De websites bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van de Mondzorgpraktijk Driehuis liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Mondzorgpraktijk Driehuis is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden.

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan de websites van Mondzorgpraktijk Driehuis is voor uw eigen rekening en risico. Mondzorgpraktijk Driehuis sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze websites en het gebruik van de daarvan verkregen informatie uit.

Toegang

Mondzorgpraktijk Driehuis behoudt zich het recht voor om gebruikers zonder voorafgaande kennisgeving de toegang tot haar websites of een gedeelte daarvan te ontzeggen.

 

0255 - 510400

ma - vrij 08:30u - 12:00u

Openingstijden praktijk

ma - do 08:30u - 12:00u
ma - do 13:00u - 17:00u
vrijdag 08:30 tot 12:00u

knmt-gevisiteerd-klein.jpg

Bel ons op

0255 - 510400

ma - vrij 08:30-12:00

Email ons op

info@mzpdriehuis.nl

Bezoek ons op

Driehuizerkerkweg 91
1985 HA Driehuis

Routebeschrijving

Website design en SiteCanvas hosting: IVIN